Noir Mobile

Jom Ketahui Rahsia Bagaimana Noir Membimbing Lebih Dari 500 Usahawan Yang Bermula Dari “Zero” Hingga Mampu Meraih Pendapatan Konsisten 5 Hingga 6 Angka Sebulan.

ANDA NAK KAMI KONGSI FORMULA PENDAPATAN 5 HINGGA 6 ANGKA SEBULAN?

 

"Best Premium Skincare" Di ASIA Halal Brand Award (AHBA) 2019.

Madammu bersungguh-sungguh menerapkan betapa pentingnya elemen alami dan botanikal yang digabungkan secara alkimia untuk rangkaian produk kecantikan premium halalnya.

Hasilnya Noir telah berjaya merangkul Anugerah "Best Premium Skincare" dalam Asia Halal Brand Award (AHBA).

 

 

 

NONA TOP BEAUTY ENTREPRENEUR 2019

Noir juga disenaraikan sebagai Nona Top Beauty Entrepreneur 2019 & resipi kejayaan ini adalah gandingan kerjasama pasukan yang konsisten serta komitmen. 

Madammu juga diiktiraf antara 16 usahawan produk kecantikan yang dipaparkan di dalam majalah Nona penerbitan Januari 2020.

Ia mampu menaikkan lagi keyakinan diri Madammu untuk melahirkan sebanyak mungkin usahawan yang menjana pendapatan 5 hingga 6 angka.

 

 

SUPERBRANDS MALAYSIA AWARDS 2020

Visi Noir untuk menjadikan jenama Noir kekal relevan dalam industri kecantikan. Apabila branding semakin kuat ia akan membuatkan pelanggan sedia ada akan setia dan akan menarik lebih banyak pelanggan untuk mencuba produk Noir.

Oleh itu sangat bermakna apabila Noir menerima Anugerah Superbrands Malaysia 2020 dalam kategori kesihatan & kecantikan.

Pengiktirafan yang sangat berprestif bagi syarikat dapat memberi motivasi kepada semua warga Noir untuk buat yang terbaik.

Anda Adalah Next Jutawan Yang Akan Kami Bimbing

Ramai telah bertindak pantas sertai Team Noir. Jangan tunggu lama lagi, peluang tidak akan datang dua kali. Jadi kena bertindak SEKARANG

 

Daftar Sebagai Noir Mobile

Setiap ejen Noir yang baru mendaftar perlu membuat pembelian pertama Pakej Noir Mobile (NM) yang merangkumi produk-produk berikut:

Rebutlah Peluang Keemasan Untuk Sertai Team Noir!

Isi borang permohonan disini. Team kami akan bantu untuk langkah seterusnya.

Selepas tu Madammu dan team Noir akan bantu anda menggapai impian sebagai usahawan yang Luar Biasa.

 

 

SOALAN LAZIM

Sertai Noir Business Dan Dapatkan Bimbingan Terbaik Dari Madammu

Kami di Noir ingin jemput anda menjadi team noir dan dapatkan ilmu keusahawan yang proven dari Madammu dan team Noir.