Noir Member

Jom Ketahui Rahsia Bagaimana Noir Membimbing Lebih Dari 500 Usahawan Yang Bermula Dari “Zero” Hingga Mampu Meraih Pendapatan Konsisten 5 Hingga 6 Angka Sebulan.

ANDA NAK KAMI KONGSI FORMULA PENDAPATAN 5 HINGGA 6 ANGKA SEBULAN?

Eriyca Baiduri, atau lebih dikenali sebagai Madammu, mempunyai minat yang begitu mendalam dalam kecantikan dan penjagaan kulit. Bersemangat dan sentiasa konsisten dalam berkongsi tips kecantikan telah membawanya ke dalam perniagaan kesihatan dan kecantikan ini.

Visi Madammu - bukan hanya memberi penekanan dalam mencapai kesejahteraan sihat dan kejelitaan tetapi juga memberi manfaat kepada orang lain dalam menghasilkan pendapatan peribadi mereka sendiri melalui platform keusahawanan yang disediakan oleh syarikat.

Sejak penubuhan pada 3 tahun yang lepas, Noir telah membantu lebih 10,000 wanita dalam mengubah dan menambahbaik kehidupan masing-masing. Begitu ramai di kalangan team Noir yang telah berjaya walaupun kebanyakan daripada mereka suri rumah dan tiada pengalaman dalam bidang keusahawanan.

Berkat daya usaha mereka sendiri untuk bangkit untuk ubah hidup, bimbingan daripada pengasas Noir, Madammu, yang sentiasa memberikan sokongan dan strategi pemasaran Noir yang menyeluruh dari segi dalam talian dan luar talian, Noir telah melahirkan beautypreneurs yang berjaya menjana pendapatan antara 5-6 angka secara konsisten setiap bulan.

Setelah menyertai Noir, ramai yang telah merealisasikan impian masing-masing dalam membantu keluarga dari kesusahan dan kesempitan, sehingga ada yang mampu memiliki kereta dan rumah idaman.

Berkat sokongan dari para pelanggan setia, Madammu percaya jenama Noir akan lebih berkembang maju dan kekal menjadi pilihan tepat untuk penjagaan wajah secara halal dan premium.

ANUGERAH DAN PENCAPAIAN NOIR

Noir Member

 

"Best Premium Skincare" Di ASIA Halal Brand Award (AHBA) 2019.

Madammu bersungguh-sungguh menerapkan betapa pentingnya elemen alami dan botanikal yang digabungkan secara alkimia untuk rangkaian produk kecantikan premium halalnya.

Hasilnya Noir telah berjaya merangkul Anugerah "Best Premium Skincare" dalam Asia Halal Brand Award (AHBA).

 

 

 

NONA TOP BEAUTY ENTREPRENEUR 2019

Noir juga disenaraikan sebagai Nona Top Beauty Entrepreneur 2019 & resipi kejayaan ini adalah gandingan kerjasama pasukan yang konsisten serta komitmen. 

Madammu juga diiktiraf antara 16 usahawan produk kecantikan yang dipaparkan di dalam majalah Nona penerbitan Januari 2020.

Ia mampu menaikkan lagi keyakinan diri Madammu untuk melahirkan sebanyak mungkin usahawan yang menjana pendapatan 5 hingga 6 angka.

 

 

SUPERBRANDS MALAYSIA AWARDS 2020

Visi Noir untuk menjadikan jenama Noir kekal relevan dalam industri kecantikan. Apabila branding semakin kuat ia akan membuatkan pelanggan sedia ada akan setia dan akan menarik lebih banyak pelanggan untuk mencuba produk Noir.

Oleh itu sangat bermakna apabila Noir menerima Anugerah Superbrands Malaysia 2020 dalam kategori kesihatan & kecantikan.

Pengiktirafan yang sangat berprestif bagi syarikat dapat memberi motivasi kepada semua warga Noir untuk buat yang terbaik.

 

 

 

the Brand Laureate eBranding award in the category of skincare and cosmetic solutions

Noir Health & Beauty Sdn Bhd juga telah memenangi penghargaan Brand Laureate eBranding dalam kategori solusi perawatan kulit dan kosmetik

AKTIVITI BERSAMA NOIR

Anda Adalah Next Jutawan Yang Akan Kami Bimbing

Ramai telah bertindak pantas menjadi Noir Member. Jangan tunggu lama lagi, peluang tidak akan datang dua kali. Jadi kena bertindak SEKARANG. Selepas tu Madammu dan team Noir akan bantu anda menggapai impian sebagai usahawan yang Luar Biasa.

 

SOALAN LAZIM

SERTA KAMI SEBAGAI NOIR MEMBER DAN DAPATKAN BIMBINGAN TERBAIK DARI MADAMMU

Kami di Noir ingin jemput anda menjadi  Noir Member dan dapatkan ilmu keusahawan yang proven dari Madammu dan team Noir.